Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Інтернеті з’явилися перші зображення нового Bentley Continental GT

За тиждень до початку Франкфуртського авто шоу британці запустили до мережі Інтернет рендери Bentley Continental GT 2018 модельного року. Судячи з цих фото, виробник вирішив не міняти образ свого розкішного купе та провести дуже глибоку модернізацію, адже всі вже почали забувати наскільки консервативною та самобутньою є марка Bentley.

Компанія Bentley прагне досягти рекордних продажів та розвитку за рахунок реалізації позашляховика на ім’я Bentayga, який розраховано на поціновувачів практичності та комфорту. Інша річ купе Continental GT, яке вирізняється спортивним духом та більш індивідуальним підходом до клієнта. Новачок від Bentley виконаний у стилі концепту EXP 10 Speed ​​6, водночас купе виглядає не так футуристично та яскраво. Для виробництва нового купе виробник використав платформу MSB від концерну VW. Доречи, саме на ній побудовано нове покоління Porsche Panamera. Габаритні розміри новачка залишилися майже без змін, але колісна база була розтягнута для отримання додаткового простору в середині купе.

На початку продажів Continental GT отримає 6-літровий бензиновий двигун W12. Завдяки двом турбонагнітачам силова установка розвиває 630 к.с. та 900 Нм крутного моменту в діапазоні між 1750 та 4000 обертів колінвала двигуна. Прискорення з 0 до 100 км/год відбувається за 3,6 секунди. Потужний мотор має функцію де активації циліндрів, що допомагає суттєво економити пальне. За офіційною інформацією нове купе зможе проїхати на повному баку майже 700 км. Трохи згодом на ринок вийде версія з двигуном V8, яка теж має функцію де активації частини циліндрів.

В салоні нового Bentley Continental GT панує царська атмосфера розкоші та ексклюзиву. Технологічності новачку додає 12,3-дюймовий монітор мультимедійної системи, яка відповідає за все електричне начиння в автомобілі. Також інтер’єр прикрашено вставками з деревини та авіаційного алюмінію. Панель приладів перетворилася на віртуальний кок піт з величезною кількістю варіантів налаштування.

Замовити нове покоління Bentley Continental GT можна одразу після офіційного дебюту моделі в рамках міжнародного автосалону у Франкфурті, який починається 15 вересня цього року. Орієнтовна вартість купе на Українському ринку складає 220 тисяч євро…

 

13.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Інтернеті з’явилися перші зображення нового Bentley Continental GT

Політика конфіденційності